DOGAĐAJI

SINERGIJA 2.0

Sinergija 2.0, drugi simpozijum Udruženja za  estetsku stomatologiju Srbije (UESS) održan je 28.09.2019. u Sava Centru. Prepuna sala 1 Sava Centra govori o izuzetno atraktivnim predavanjima i temama koje su okupile najveće stručnjake ne samo Srbije već i regiona.

 

Cilj Sinergije je podizanje stručne svesti o neophodnosti zajedničke edukacije namenjene stomatolozima i zubnim tehničarima u cilju boljeg shvatanja tehničkih i kliničkih elemenata u izvođenju kompleksnih radova na zubima i implantima.

 

Dobro razumevanje svih kliničkih dijagnstičkih faza od strane zubnog tehničara,kao i poznavanje specificnosti tehničke izrade protetskog rada u laboratoriji i  odabir materijala od strane stomatologa, neophodni su radi kvalitetne dugoročne funkcionalne i estetske rehabilitacije pacijenta.

 

Stomatolozi i zubni tehničari imaju isti cilj koji može biti ostvaren jedino kvalitetnom komunikacijom i sinhronizacijom u radu i upravo će ovaj simpozijum promovisati i podržavati bolju saradnju između kliničkog i rada u zubotehničkoj laboratoriji. 

 

 

© 2018 by NIPDE